Κερδίζω χρόνο
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Κερδίζω χρόνο

Συμβουλές για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση χρόνου. Ομαδοποίηση ιστοσελίδων σε κατηγορίες, για αποτελεσματικότερη, γρηγορότερη πλοήγηση στο χάος του ίντερνετ. Ψάχνουμε για εσάς! Συγκεντρωτικοί κατάλογοι, έξυπνα tips.

Στη σημερινή εποχή οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η πολύωρη εργασία, η πληθώρα πληροφοριών, με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από παντού, και κυρίως από το διαδίκτυο, έχουν οδηγήσει σε άγχος και stress. Παρά το γεγονός ότι η πληροφορία υπάρχει παντού, αισθανόμαστε χαμένοι και δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε. Ειδικά για όσους είναι αναποφάσιστοι ή αντιμετωπίζουν διαταραχή ελλειμματικής προσοχής τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.  

Το «ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΟΝΟ» είναι ένας ιστότοπος που φιλοδοξεί να βάλει τάξη στο χάος του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας και ομαδοποιώντας πληροφορίες, καθώς και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και tips για αποτελεσματικότερη διαχείριση του χρόνου μας. Η οργάνωση και η έξυπνη διαχείριση βοηθούν στο να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη, καθώς ολοκληρώνονται γρήγορα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις. Στόχος είναι ο περιορισμός της σπατάλης του χρόνου και η αξιοποίησή του για πιο ουσιώδεις δραστηριότητες.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Κερδίζω χρόνο, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Categories


Blogs

Leave a Reply