Ανταλλάξτε όρκους μια χειμωνιάτικη μέρα

Ανταλλάξτε όρκους μια χειμωνιάτικη μέρα

Πέμπτη, Ιανουαρίου 17th, 2013

Σίγουρα ελάχιστοι από εσάς έχετε σκεφτεί να πραγματοποιήσετε το γάμο σας μέσα στο Χειμώνα. Μήπως να το ξανασκεφτείτε; Ο Χειμώνας μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές κι ευκαιρίες να κάνετε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή της ζωής σας ακόμα πιο  ξεχωριστή. Με τον χειμώνα σύμμαχο σας θα κάνετε τους συνηθισμένους γάμους του δεκαπενταύγουστου να μοιάζουν με καθημερινή γιορτή. Ας δούμε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χειμώνα για έναν υπέροχο και ξεχωριστό γάμο:

·         Αποφεύγετε όλο αυτό το άγχος για την διαθεσιμότητα της εκκλησίας ή του δημαρχείου.  Αποφασίστε εσείς για την ημερομηνία που θα ανταλλάξετε όρκους, μέρος και ώρα.

·         Για όσες γυναίκες επιθυμούν ένα εντυπωσιακό νυφικό με πολλές λεπτομέρειες, ξεφεύγοντας από τα λιτά νυφικά του καλοκαιριού, τότε ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για εσάς.

·         Η τέλεση γάμων το χειμώνα είναι υπερβολικά μικρότερη, που συνεπάγεται οικονομικότερος γάμος. Έχετε την ευκαιρία να βρείτε αυτό που ακριβώς ψάχνετε σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Το κόστος  τόσο για την τελετή στη εκκλησία όσο και για το τραπέζι είναι πολύ μικρότερο, έτσι μπορείτε να διαθέσετε αυτά τα χρήματα για να ζήσετε ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

·         Εκμεταλλευτείτε το τοπίο κι οργανώστε έναν μοναδικό γάμο που θα χαραχτεί στη μνήμη όλων. Σε τόσους γάμους που έχουμε παραστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, δυσκολευόμαστε να συγκρατήσουμε την ιδιαιτερότητα του καθενός. Από την άλλη  η μοναδική ατμόσφαιρα που έχει ο χειμώνας καταφέρνει να τυπώνεται βαθιά στη μνήμη μας.

·         Δημιουργήστε ένα ιδιαίτερο άλμπουμ γάμου. Η φωτογράφηση γάμου τον χειμώνα μπορεί να είναι πολύ πιο δημιουργική και γεμάτη φαντασία. Ο φωτογράφος μπορεί να παίξει με τα χρώματα του χειμωνιάτικου μοτίβου, χαρίζοντας σας φωτογραφίες μοναδικής ομορφιάς. Τι καλύτερο από ένα χιονισμένο τοπίο για την φωτογράφηση της επόμενης ημέρας;

 Ανταλλάξτε όρκους μια χειμωνιάτικη μέρα

Μήπως τελικά ο γάμος τον χειμώνα δεν είναι και τόσο άσχημη ιδέα;

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Απαντήστε