ΙΚΤΕΟ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΙΚΤΕΟ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Τρίτη, Αυγούστου 13th, 2013

Στο ΚΤΕΟ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ γνωρίζουμε ότι ο τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και βαρέων οχημάτων πραγματοποιείται για την σωστή λειτουργία τους και κατά συνέπεια για τη ασφάλεια των οδηγών και των συνεπιβατών. Με λίγα χρήματα και μισή ώρα από τον χρόνο μας εξασφαλίζουμε τη ζωή αυτών που αγαπάμε. Φεύγοντας είμαστε σίγουροι ότι θα ξέρετε ακριβώς τι ελέγξαμε στο όχημά σας, και τι πρέπει να διορθώσετε εάν χρειάζεται.

Τα καινούρια οχήματα ελέγχονται 4 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία.  Από εκεί κι έπειτα κάθε 2 χρόνια γίνεται περιοδικός έλεγχος για τα οχήματα κοινού. Ο Τεχνικός Έλεγχος διαρκεί 20 με 30 λεπτά.

Για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται το δικό σας ή κάποιο άλλο όχημα μπορείτε να περάσετε έναν Εκούσιο Τεχνικό Έλεγχο και να το εξακριβώσετε.Ο ελεγκτής θα σας ενημερώσει για τη πλήρη κατάσταση του οχήματος σας.

Κάθε χρόνο όλα τα οχήματα περνάνε έλεγχο καυσαερίων.Δεν είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού για να εξυπηρετηθείτε άμεσα αφού η Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων δεν βρίσκεται στη γραμμή Τεχνικού Ελέγχου.
Ο χρόνος του συγκεκριμένου ελέγχου είναι 5 λεπτά

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply