Ρίσκο και προγνωστικά στοιχήματος

Ρίσκο και προγνωστικά στοιχήματος

Παρασκευή, Ιανουαρίου 11th, 2013

Ο κάθε παίκτης επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί στο στοίχημα και τις περισσότερες φορές δύσκολα θα παρεκκλίνει από τις συνήθειες του. Είναι στο χέρι του αν οι επιλογές και τα προγνωστικά στοιχήματος που θα διαλέξει θα εμπεριέχουν ρίσκο.

Αυτό συνάδει βέβαια απόλυτα με τις αποδόσεις που θα θέλουμε να ασχοληθούμε. Το ρίσκο σε μερικές περιπτώσεις σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από μερικές άλλες, καθώς το… μικρό 1,20 για παράδειγμα έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί σε σχέση με το 4,50 και το 5,00. Για πολλούς το ρίσκο είναι και το «αλατοπίπερο» στο στοίχημα, καθώς το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο και έχουμε το συναίσθημα της δικαίωσης για το σημείο που επιλέξαμε. Συνήθως όταν θέλουμε να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους στοίχημα, ποντάρουμε λίγα χρήματα, καθώς οι πιθανότητες για την «έκπληξη» είναι σχετικά λίγες.

Από την άλλη πλευρά χρησιμοποιώντας, κάτι πιο σίγουρο, αν και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο στοίχημα, αυξάνουμε το ποσοστό του κέρδους, όμως σαφώς και θα πρέπει να βγάλουμε από το πορτοφόλι μας μεγαλύτερο ποσό.

Στα προγνωστικά στοιχήματος, εκείνος που θα προτείνει με επιτυχία μεγάλα ποσοστά, αυτός θα τυγχάνει μεγαλύτερης αναγνώρισης σε σχέση με κάποιον άλλον που θα προβλέψει σωστά μερικά από τα φαβορί. Και δικαιολογημένα γιατί ο βαθμός δυσκολίας στην πρώτη περίπτωση είναι πολύ μεγαλύτερος. Το ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος παιχνιδιού, η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στην μέση. Μπορούμε να επιλέξουμε μεγάλες και μικρές αποδόσεις σε συνδυασμό, χωρίς να ξεφεύγουμε από τα όρια, όπως μια πιο μεσαία τιμή. Στο στοίχημα όλα μπορούν να συμβούν και να δικαιωθεί ο οποιοσδήποτε που μπορεί να μην έχει την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο. Ο παράγοντας τύχη είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Το ρίσκο καλό είναι να υπάρχει στην ζωή μας, καθώς μας δίνει αδρεναλίνη και μερικές φορές την ώθηση για να επιχειρήσουμε δυσκολότερες καταστάσεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στον θαυμαστό κόσμο του στοιχήματος.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)